Frim-Fram Quartet ja duo

Frim-Fram Quartet tarjoaa värikkään kattauksen musiikkia, jossa pääosassa on blues eri muodoissa. Yhtyeen mukaansatempaava esiintyminen loihtii hymyn kasvoille ja saa tanssijalan vipattamaan!

Yhtyeen täyteläinen soundi on pari numeroa isompi kuin mitä voisi kuvitella. Suomen parhaaksi jazzlaulajaksikin tituleerattu Juki soittaa myös kitaraa ja rouheaa bluesharppua. Pehmeän savuisesta äreän juurikkaaseen soundiin omaava tenorisaksofonisti Sirpa on myös yhtyeen toinen laulusolisti ja taustalaulaja. Omaleimaisuutta ja kokoa soundille antaa Harri Taittonen Hammond-urkuineen , joka hoitaa myös hoitaa bassopuolta ja taustalaulua. Rumpali Mikael Seire, taitaa afroamerikkalaisen rytmimusiikin koko skaalan, antaen soinnille viimeisen silauksen.

Frim-Fram on kiertänyt keikkaillen klubeja ja festareita neljä viime vuotta.

2015 julkaistu levy ”Let’s Talk” on saanut hyviä arvioita alan lehdissä, mm. Blues News.RetroU Art julkaisi yhtyeen uuden levyn ”Wake Up!” 9.2. 2019, ja ensimmäinen single nimikkoraita ”Wake Up!” julkaistiin 29.11. 2018 videon kera, toinen ”Under My Spell” 14.12.

2018 kolmas julkaisu ”Undecided” (18.5. 2019) ja siihen liittyvä lyriikkavideo.Uusin julkaisu on suoratoistossa julkaistu kappale ja lyriikkavideo”I’d Rather Be A Drunk” , 26.6. 2019.

Frim-Fram duona tarkoittaa letkeää menoa, perheen sisäista huumoria ja iloista huulenheittoa, saksofonin juhlaa ja sähkökitaran sointtia ja voimakasta laulua, bluesia, rokkia, gospelia ja juurimusiikin klassikkoja hyvässä seurassa osaavin ottein.

https://www.frimframmusic.com/suomeksi