Professori Bluffo

Huikeaa, hulvatonta, naurettavaa ja yllättävää sirkustaidetta jo kuudella vuosikymmenellä lähes kaikissa maan ja maanosan sirkuksissa ja tivoleissa, sekä laadukkailla estradeilla Linnanmäestä Maailma kylässä festivaaleihin.

Koomista taikuruutta ripauksella stand up-komiikkaa, illuusioita, silmänkääntötemppuja ja vaikkapa musiikkia tansseihin illan päätteeksi iltamien tapaan. 

Lisäksi tilattavissa aito nahkahousu-orkesteri esittämässä schlagereita.

Isojen illuusioiden lumoa tapahtuman teemaan! Naisen sahaaminen kahtia, ilman että Bluffo kärsii siitä mitenkään, kuuluu jokaisen itseään kunnioittavan black metal-yhtyeen kansainväliseen kiertueeseen jatkossa!

Bluffon sivupersoonat pöyristyttävät, pelottavat ja ilahduttavat tapahtumassa aina! Iloinen, aarioita laulava sirkustirehtööri köyryselkäisen mummon selässä laukkaa paikalle, Bluffo kirmailee hädissään persuksissaan kiinni kolmemetrinen krokotiili (jolla liikkuvat jalat) tai suuri valkoinen jääkarhu Boris, joka on vanginnut Bluffon häkkiin, jota kantelee pitkin juhla-aluetta. Uutuutena ja ällisteltävänä matolla leijaileva Fatima, huh!